OVER ONS

Klusjesdienst actief in heel België

 

Loodgieter 911 is als loodgietersbedrijf actief over gans België en heeft loodgieters in alle uithoeken van het land. We kunnen dan ook een snelle, vakkundige en betaalbare 24/7 service bieden. We zijn snel ter plaatse en hoeven geen peperdure verplaatsingskosten aan te rekenen. Voor dringende herstellingen, lekken of problemen met je sanitair ben je dan ook bij ons aan het juiste adres.

Meer dan enkel een loodgieter

 

Maar niet enkel voor loodgieterij, verstoppingen, lekken en sanitaire installaties kun je terecht bij Loodgieter 911. De ervaren klusjesmannen installeren en repareren ook alle huishoudtoestellen en zorgen voor een piekfijne installatie van sanitaire toestellen. Jouw badkamer of keuken is bij deze specialisten in betrouwbare handen. Reken op snel en proper werk, binnen de gestelde deadlines. Afspraken worden nagekomen en een snelle service is evident.

 

Vervangen en herstellen van sloten

 

De specialisten van Loodgieter 911 zijn van heel wat markten thuis, want ook het reparen en vervangen van sloten kun je aan de ervaren slotenmakers in het team overlaten. Ook op het vlak van slotenmakerij kun je 24/7 beroep doen op Loodgieter 911. Er woont altijd een slotenmaker in de buurt, waardoor je snel wordt geholpen.

 

Jouw partner in reparaties en loodgieterij

 

Met meer dan 25 jaar ervaring in de achterzak is Loodgieter 911 jouw partner op het vlak van klussen, reparaties en loodgieterij. Heel wat tevreden klanten deden al beroep op onze diensten. Zelf de kracht van onze vakmensen ervaren? Contacteer ons en we zorgen razendsnel voor een oplossing.